Älskar mina vitaminer!! Verkligen ÄLSKAR dom!♥♥♥

Sitter o...

01f25fff8cbfc3e990e488e8bd1cbe9d.png

Kolla varifrån!

Sitter o redigerar lite bilder på telefonen. Denna är ifrån idag. Skickar in den i Bloggen för att jag senare ska ta den därifrån och ha på facebook.. Om en nu är lika fin på datorn som i telen. Haha btw, jag har toppat mig idag. Blev för kort tycker jag.. Men det växer väl ut o dessutom så var de jätte slitet.


ingen tanke, bara tom i huvudet

Är trött & mår lite smått illa idag. Kan bero på att vi inte hade någon frukost hemma? Äh jag vet inte.
Idag har i alla fall mina vitaminer kommit, love it♥ Som jag har väntat!! Och snart inom en vecka eller två så kommer mitt comviq kort också. Kommer att ha samma nummer, det överförs till det så ni kan vara lugna. Orkade inte få ett nytt nummer, så himla drygt och dela ut till alla. Så jag valde att ha kvar det.

Annars då? Jo, ingenting händer typ. Var nere i dalarna hos mamma i två dagar. Vi shoppade och bara umgicks, det var skönt och lugnt. Fixade lite nya möbler till mamma också, och det blev hon överlycklig för, vilken tur! :)
Och i helgen så blir det ner till dalarna igen, fast tillsammans med älskling. Vi ska tömma lägenheten där nere och så ska vi även hälsa på pappa och lite annat folk. Ska väl bli kul. Vi åker ner på fredag och åker hem på söndag igen.

Har inte hunnit kika alla bloggkommentarer ännu. Ska göra det sen och även svara på dom. Så jag har inte skitit i och svara på dom, utan jag svarar på alla samtidigt.

Nu ska jag fortsätta kika min facebook en snabbis till och sedan ska jag gå och köpa mig en chokladbit och sedan hem och slappa. Ha det så himla bra! Stor kram♥

Tv6 funkade...

1457d3c7f39c7bc391c54f6c4e825b5e.png

Kolla varifrån!

Tv6 funkade jättebra igår! Dock förstod jag inte riktigt vad programmet handlade om.. Gjorde ni?


back in dalarna, för ett litet tag

Guud så segt det har varit med bloggningen. Men jag har fortfarande inget internet så det är lite svårt att hinna med att blogga samtidigt som man vill passa på att kika igenom massa grejer när man väl hittar ett internet. Är just nu i Dalarna hemma hos mamma. Idag har det varit en lång dag för mig. Lång bussresa, och sedan mycket stress här.
Imorgon är det planerat att jag först ska gå och göra lite ärenden och sedan ska jag och mamma till Borlänge och shoppa loss lite, och jag känner att det behövs. Men vi får se vad som händer. På fredag ska jag hem igen. Jag trivs i Östersund faktiskt. Har fått mycket lugn och ro och känner mig inte lika stressad längre, och det är så jävla skön känsla!!

Ni får ha det så bra så länge, så hoppas jag på att uppdatera bloggen oftare.. :) Kram!

trallalalalalala..

Skit dåligt bloggande av mig, jag vet. Men det är inte så lätt när man inte har internet, än. På onsdag åker jag ner till dalarna och är kvar fram tills på fredag. Ska hälsa på mamma lite och även göra lite ärenden.

Ni får ha det så bra, för nu ska jag ta och vandra hemmåt. ♥

huvudvärk.. ej bra!

Åhh... börjar bli riktigt stressad med hur jag ska hinna allt? Visst jag går hemma och driskar och plockar undan saker hela tiden, visst det är väl inte så stressigt men jag är stressad över frisörskolan. Vet inte om jag kommer hinna komma med?, med tanke på pengarbrist. Allt går inte alltid som man vill, men jag ska kämpa mig igenom detta och göra så att det funkar. FÖR JAG VILL! oavsätt trissel och trassel.

Har precis beställt nya vitamin tabletter, och jag är så oerhört glad för det. För varenda gång burken tar slutoch det går några dagar så bryts jag ned totalt. Huvudvärk varenda dag och trött så att jag kan sova hela dagarna. Det är helt sjukt. Så ja, jag älskar de där vitaminerna! Dom gör mig glad, lycklig, pigg och inge huvudvärk. Och dom funkar, det har jag fått bevis på.

Nu ska jag kila ner till affären och sedan gå hem. Är supersugen på en liten chokladbit och så lär jag köpa hem lite mat. Ha det så bra!

inne i byn

Sitter på den såkallade ''bibblan''. Vet inte ritkigt vad det är, för det är apotek, post och allt i ett, men det har varit ett bibliotek här förut och finns fortfarande kvar lite böcker. Men det var inte det jag var intresserad av, utan det var såklart deras internet :). Jag mår prima. Dock lite stressad med en hel del saker, men det är som det är.

Jag jobbar en dag i veckan nu. Brukar bli fredagar eller lördagar, det bestämmer jag själv vilken dag jag vill ta. Jag städar på min pojkväns bageri. Alltid bra med lite jobb än inge jobb.

Nu ska jag fortsätta kika igenom facebook och lite bloggar. Sedan ska jag gå och handla lite frukost och sen gå hem och slappa. Btw, det är -39 grader här. Galet kallt!

Hoppas ni har det bra. Finns på mobilen om ni vill något! Ja, till den som läser och den jag känner förstås. Ha en bra dag!!


RSS 2.0