tradera, mitt andra hem

Då har man lagt ut lite kläder på tradera då :) Hoppas på att få något sålt. Behöver lite kosing just nu. Eftersom den där idioten med telefonen vägrar svara. Blä. Jaja, orkar inte prata mer om det nu. Allt fixar väl sig tillslut. Önskade bara att jag inte vore så dum och går på allt. Men man tror ju att det finns ärliga människor, men tydligen inte..

flyttar nog över till devote idag

Om Sofi är snäll nog just nu och hjälper mig komma på ett namn, då byter jag till devote idag!
Men lägger självklart ut den nya bloggen här isåfall, och kommer även att ha kvar denna blogg. Inte för att jag kommer skriva, men vill ha kvar allt jag skrivit tidigare. Som ni förstår.

Får se hur allt slutar. Det kommer sluta med devote i alla fall. Det känner jag på mig. :-)


farbror poppo

Då har man precis snackat med polisen... :-)

mitt konto är tillbaka, på sätt och vis

Då har man äntligen fått tillbaka sitt tradera konto igen, eller ett nytt. Fräsht! Dags att bygga upp massa positiva omdömen kanske.. ;) Älskar tradera! Världens bästa sajt att finna billiga och bra prylar.

min nya hårfärg!

               

jävla idioter det finns

Fortfarande inte fått något svar på mitt mail. Jag blir tokig snart. Fan alltså! Har jag inte fått något svar innan imorgon, då ska hon få med mig att göra. Inte bara det, hon kommer att åka fast. Och det kommer hon inte ifrån. Ha!

Thanx!

Och rösta gärna på min andra bikini! :) http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=iJ5C3YxoeffH4x47YGOarZTR#bikiniGallery

Rösta på min bikini! Tack :D

http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=3yZg5u2ZNAqDfkeD5CmBGkk2#bikiniGallery

färgning pågår

Sitter med färg ihåret nu. Kanske visar bild på resultatet sen. :-) Ikväll blir det lite mys.. godis och dricka har vi hemma. Hihi

menar dom allvar?

Vafan? Ingen Solsida p.g.a Let's dance? Skojar dom med mig eller? Jag och Robin är så sjukt besvikna just nu så.. fy vad dåligt. Det är ju Solsidan som gör hela fredagen istortsätt. Blä på Let's dance! (Besviken x1000)!!

blocket är inte alltid pålitligt

Åh. Känner mig totalt blåst. Men det där kommer hon inte undan med. Så det så. Jag ger inte upp!


fredagsmys

Äntligen FREDAG! Även fast att jag knappt gör något om dagarna så älskar jag ändå när det blir helg. Vet inte varför? Det är något speciellt med helgerna tror jag. :-)
Ska snart iväg och jobba, men först ska jag sitta här framför datorn och dega en stund. Har nyss fått i mig ett glas o'boy, så nu mår jag bra. Haha

Ska kika runt lite på facebook nu. Jag har blivit en riktig facebook nörd har jag märkt. Men sånt kan hända på vilken hemsida som helst. ♥

ny dag, nya tag!

Ikväll blir det att jobba. En på jobbet har fått magsjuka, så jag fick hoppa in. Och det är jag tacksam för. Inte för att det är speciellt kul att jobba, men pengar behövs ju. Så varför inte när man får chansen? Klart man tackar ja!

Nu har jag betalat för telefonen så för hoppningsvis så får jag den senast på tisdag. En svart och fin iphone! :-) Dock är den låst till telia, men det ska vi fixa. Gillar inte telia.

Ni får ha det så bra. Nu ska jag kika mailen och se om jag har fått svar från tradera. Vill ha tillbaka mitt konto. Har inte gjort något ont, det är bara spärrat. Men det ska dom fixa tillbaka snart. Ibland är saker och ting lite knäppt fast att man inte fattar varför. :-)


help me

Vilket ställe ska man välja, nattstad eller devote? Hjälp!

det kan jag lova

Och det där med att byta blogg och bloggnamn, det blir en annan dag när jag fått tag på ett riktigt bra namn. Men det blir av. Snart.

great!

Inte långt kvar till 00.00, då rullar lönen in på kontot! :-)

en stund i naturen

Orkar inte sitta inne och häcka hela dagarna, så nu blir det en lång promenad! Ska bli skönt. Hejdå!

Godmorgon!

Godmorgon!
Blev en tidig morgon idag. Kunde inte somna om när robin stack hemmifrån till jobbet. Så jag tog mig en kopp tée och satte mig här vid datorn istället.

Idag kanske det är sista dagen jag bloggar här. Jag är så himla trött på både utsida och bloggnamn. Men innan jag byter så vill jag ha kommit på ett riktigt fräsht och ballt namn. Annars kommer det kännas som att jag har sålt smör och tappat pengarna i alla fall. Får se hur det går.

Men hoppas ni får en fin dag!

vill jag något, gör jag det! nu är det dags

Sitter och funderar lite. Funderar lite på att byta blogg, till devote? Med ett lite häftigare namn. Har inte kommit på vad ännu, men det skulle vara skönt att få börja om lite. På ett nytt ställe. Fräsha upp lite. Då tror jag att jag kommer uppdatera ännu oftare. Jag vill skriva, men är inte längre peppad till det med tanke på bloggens tråkiga utsida och namn. Jag vill ha något nytt och fräsht. Det piggar upp mig. Jag ska fan göra det. Imorgon skaffar jag ny blogg. Ja, det gör jag. Mer får ni veta då! Godnatt♥

nya läsare?

Vad kul! Såg precis att antalet besökare har ökat idag. Inte mitt rekord, men tycker det är kul att folk är inne och läser. Kanske inte alltid ni gillar det ni läser, men alltid kul att ha folk här. Och fortsätt läs, då blir jag mer pepp på att skriva, för då vet jag att det finns någon intresserad läslus där ute. Riktigt kul faktiskt. Men ni får börja kommentera mer.. om ni har något att komma med förstås. Haha
Men bloggen kommer bli bättre och fräshare senare. Jag vet att jag har sagt så många ggr, men det kommer. Snart, faktiskt. Tro mig. Det är påväg. Vill bara ha någon som kan hjälpa mig först. Jag är inte så teknisk när det gäller alla koder osv. :P

Men riktigt kul att ni läser. :-)

lite tée på kvällskvisten är ju bara för gott!

Sitter vaken, en stund till. Älskling har nyss lagt sig. Han ser så mysig ut när han sover, det är nästan så att man själv också vill sova bara för att få mysa in sig hos honom.♥

Sitter just nu och dricker en kopp tée. Riktigt gott nu på kvällskvisten! Funderar t.o.m på en kopp till. Får se hur det blir med det. :-)

Gah! Jag behöver hjälp!! Finns det någon snäll jäkel som vill hjälpa mig göra en bloggdesign eller? Hallå där ute?!?! Skulle vara superduper snällt. Hör av er om ni vill eller kan.. Har ett exempel på en bloggdesign som jag själv skulle vilja ha.. något liknande förstås. HÖR AV ER, som sagt!

Nu ska jag fortsätta facebook:a! See you

vackert väder, like it!

Om ni bara visste hur fint väder vi har här i Östersund! Sol och blå himmel. Det är helt fantastiskt! Hörde att Dalarna och resten av sverige, eller i alla fall en stor del av sverige har snöoväder just nu. Haha

Vet inte vad jag ska göra med mitt hår alltså.. det bara hänger och slänger och ser fult ut. Jag vill köpa hårfärg NU och fixa håret ordentligt och även skaffa hårförlängning igen. Då kanske jag känner mig fin igen. Kanske, ja.

I'm happy. Men ja, ska inte vara för happy ifall att det inte slår in, men på torsdag så blir det ett iphone inköp. En tjej på blocket som sålde en helt ny. Då pangade jag direkt. Jag menar, den var inte långt ifrån gratis, för att vara ny. Haha

Nå, vad händer idag? Inte ett skit tror jag. Jo, just det.. har lovat mamma att jag ska ringa frisörskolan idag. Så nu tänkte jag gå och ringa innan jag glömmer bort det igen. Ha det bra! ♥


åh vad jag vill!

Jag vet inte riktigt vad jag har kommit i för stadium just nu, men jag är så jäääkla sugen på att pierca tungan! Och även göra min andra tatuering! :D Blir nog av snart!

Solen skiner, himlen är blå

Phu... nu ska jag försöka andas ut:-) Har nyss diskat bort en stor hotelldisk här hemma, även dammsugit och bäddat sängen. Skönt att få det lite fräsht. Ska gå ut med soporna och även slänga in lite grejer i förrådet.
Det som är positivt med att vara sk. ''hemmafru'' är att man hinner med att hålla det snyggt i hemmet. Jobbar man så hamnar man så långt efter för att allt annat kommer ivägen före. Men som sagt, jag ska fixa ett jobb snart. Det kommer. Lär ju ha någon inkomst i alla fall. Fast det har jag redan, men inte så stor.

Nu ska jag ta och gå ut en sväng så jag får allt gjort. Vi hörs! :-)

semi-huvudvärk

Då var helgen snart slut. Vaknade upp på ett toppen humör imorse och har varit ganska glad hela dagen. Blev dock lite trött lite senare och har även haft lite semi-huvudvärk hela dagen. Och toppenvädret stannade hela dagen. Tummen upp för det!

Sitter just nu och lyssnar på lite musik via spotify och funderar ganska starkt på att gå och sova snart. Är rätt trött faktiskt. Men blir nog uppe ett litet tag till. Godnatt ifall att. ♥

fint väder

Vaknade upp till ett strålande väder! Snacka om att man blev glad i hela kroppen. Då kände man att det var värt att resa sig ur sängen, redan runt halv 8.


godnatt!

Funderar på att gå och sova. Upp och jobba imorgon. Fast man kan ju ändå säga att jag har sovmorgon, med tanke på att jag börjar runt 10-11 tiden. :-) Sleep very well cykel ställ! (mammas ordval). ♥

Rosa samsung touch GT-S5230

Är du/ni intresserad av en jättefin rosa touch mobil, så säljer jag en just nu på blocket.
http://www.blocket.se/vi/26372628.htm Gå in och kika! Den är toppenfin och är som ny.


Hmm

Värsta dagen på länge. Tänker inte ge detaljer eller något, dagen har bara varit blä. Fick dock ett gulligt sms av min pojkvän som piggade upp mig lite. ♥

Jag har gått upp 2 kilo sedan vi flyttade hit. Det är förjävligt. Jag väger 63-63,5kg nu! Fy säger jag bara.
Nu lär jag ta tag i mig själv och göra något åt saken. Jag mår som bäst i min egna kropp när jag ligger på runt 60kg.. Jag vill ha tillbaka min kropp som jag hade när jag gick in i väggen. Då kände jag mig någorlunda smal (för att vara jag), och det mådde jag bra av. Ska kämpa mig dit igen. Dock har jag ju inte så mycket att kämpa bort med tanke på att jag vägde 68-69kg innan jag började träna. Så ja, jag är glad att jag inte har gått upp så mycket att jag har hamnat där igen.
Men jag funderar mycket på hur jag ska träna och vart jag ska träna osv. Så jag har börjat fundera på om jag ska köpa träningspasset Zumba! Det verkar ascoolt! Får se vad plånboken säger i slutet av månaden. Man kan ju alltid hoppas :-)

Nu ska jag kika runt lite på internet på olika grejer. See you!

hårförlängning och ny hårfärg? :-)

Funderar ganska starkt på att förlänga mitt hår igen. Dock är problemet det där med pengar. Har ju intalat mig själv att jag skulle skaffa mig en ny mobil den här månaden. Jaja.. Vad behövs mest egentligen? Snacka om att jag spenderar mina pengar hur som helst.. Hmm.. ska tänka på hur jag ska lösa detta! Efter den 25:e så vet jag hur jag ska göra med allt. Och har jag tur och gör jag rätt så kanske jag har råd med både löshår och telefon. Hihi
Well well.. vi får se.. :-)

promenad & affären

Så, då var promenaden avklarad! De var riktigt skönt att komma ut. Handlade även efter vägen. Så idag blir det kycklingklubbor med ris och currysås. Yummie!
Funderar på om jag ska ta en lång promenad redan ikväll igen.. så himla härligt att komma ut. Ska även ta mig ett varmt bad ikväll. Man måste ju unna sig något någongång, eller hur.. och ett bad sitter ju inte helt fel.

Vad ointressant jag skriver. Haha
Jag ska bättra mig. Jag ska, jag vill! BEHÖVER EN NY DESIGN... åhh...


Btw, You're out of my life är förtillfället en utav de bästa låtarna någonsin.


promenad!

Ska göra mig iordning nu och sedan ut på en lång och härlig promenad! Det behövs!

sista tvättmaskinen, sen får det vara bra på ett tag.

Godmoooorning!
Ändrade bloggdesignen ytterst lite igår. Bara lite med texten.
Jag är verkligen så sjukt dålig på att göra om designer, så jag lär be någon anna göra det åt mig.

Nå. Vad ska ni hitta på idag? Själv har jag inte tänkt mig någonting, tar dagen som den kommer. Vet i alla fall att jag ska köra den sista tvätten idag så man får bort den någongång. Det är ju tvätt i drivor. Uh.

Hoppas ni mår bra! ♥

Nu: Mot tvätten!! Haha (står som en superhjälte).

tvätt i stora lass

Godeftermiddag!
Låg och drog mig i sängen ett tag imorse. Var så himla skönt. Älskling var på värsta myshumöret så han låg och gosa in sig i mig hela morgonen, vilket är helt underbart mysigt!
Har fått på mig kläderna, och vikt lite tvätt. Håller på och tvättar lite lakan och sådant just nu. Fan en tvätt med lakan tar 2h i nya maskinen.. haha. Jaja.

Nu ska jag fortsätta här, och sedan ska jag försöka hitta någon som har tid och lust att hjälpa mig ändra bloggdesignen lite. ♥


klart!

Vad skönt. Nu har jag svarat på alla blogg kommentarer.
Vad ska jag göra nu? Tror jag ska ställa mig och diska, och kanske även smälla på en till tvättmaskin.

jag kommer ikapp... snart!

Gud vilken natt! Inatt hade älskling en sån fruktansvärd tandvärk, och det märktes. Stackarn!
Så nu har han åkt in till tandläkaren och så får vi se vad dom vill göra. Antingen borra eller dra ut ena tanden. Hoppas på att allt kommer gå fint.

Nå. Jag är så sjukt sugen på en iphone! Men dom är så sjukt dyra!! Så jag funderar på en begagnad eller ny, fast genom tradera/blocket. Vi får se. Kanske borde ta det lugnt med pengarna och inte bränna dom så fort jag får ett par lappar. Hm, ja vi får se hur det går. Måste ju även ha nya kläder, suck!

Föresten, vi har skaffat en tvättmaskin! Och jag är världens gladaste!! Kan man bli gladare än att ha en egen (robins) tvättmaskin? Det är så himla bra! TOPPEN TOPPEN TOPPEN! Vi har även skaffat ett nytt köksbord och stolar, underbart! Och lite tvättställ osv. Och mer kommer väl med tiden. :-)

Känner att jag borde bli bättre på att blogga, för jag vill ju. Men min desgin ser så tråkig ut så jag får ingen lust, tyvärr. Får be någon hjälpa mig. Om någon har lust och tid förstås?.. finns väl inte så många som vill det förstår jag.

Nä. Nu ska jag ta och köra EN maskin till.. hihi. Så man får bort lite tvätt här. Och vet ni? Det är mycket roligare att tvätta när man har en egen maskin och inte tvättstuga! :-D

Ni får ha det så bra, och jag lovar att blogga mera. Måste bara få till min desgin lite först.. Kram ♥

jag är snart tillbaka, helt!

Jag lovar, jag är snart tillbaka med bloggningen! Har precis fått internet hemma nu.. och jag kan säga att jag är så enormt glad över det!!

Kommer ändra designen lite sedan också. Men måste gå igenom all min mail och rensa lite hit och dit bland alla mina grejer först. Sedan så kommer jag.. :)

Åh, puh. Är så himla glad att vi har fått internet nu i alla fall. ♥


RSS 2.0